Windows 10 – cum să îți transformi computerul în Amazon Echo

Windows 10 iti permite sa iti transformi computerul in Amazon Echo si sa profiti de Alexa ca si cum asistentul vocal ar fi folosit de pe un dispozitiv conectat compatibil. In acest mini tutorial vom vedea cum putem trece peste restrictiile impuse de Microsoft Store si sa configuram Alexa pe un PC Windows 10.

Microsoft a incercat mereu sa isi determine utilizatorii sa foloseasca propriile aplicatii. Insa, contrar asteptarilor, firma Redmond a decis sa lase mai mult spatiu concurentilor Cortana. Alexa este disponibila pe Windows 10 inca de anul trecut si continua sa se amelioreze pentru a-i oferi utilizatorului o experienta cat mai placuta.

Cum poti sa iti transformi computerul in Amazon Echo?
Microsoft nu a ajuns inca sa propuna Alexa in store-ul Windows 10. Cu toate acestea, pentru cei mai curiosi, care sunt familiarizati cat de cat cu limba lui Shakespeare este posibil sa profite de experienta Alexa pe Windows 10. Datorita trucurilor de mai jos vei putea instala Alexa si sa iti transformi computerul intr-un dispozitiv Amazon Echo.

– mergi in setarile de la Windows 10 dupa care selecteaza Ora si Limba;
– in meniul din stanga da click pe Regiune si limba. Sub sectiunea tara si regiune alege Statele Unite din lista care apare.
Acum, poti instala Alexa din Microsoft Store. Deschide acest store de pe PC, gaseste Alexa in bara de cautare dupa care valideaza. Selecteaza Alexa din rezultatele de cautare si da click apoi pe Descarcare. Odata aplicatia instalata, lanseaz-o si demareaza configurarea. Daca dispui deja de un cont Amazon este de ajuns sa treci numele de utilizator si parola dupa care sa te conectezi. In caz contrar da click pe Create New Amazon Account si urmeaza etapele pana la sfarsit.

Dupa ce te-ai conectat, aplicatia Alexa iti va cere permisiunea sa acceseze microfonul tau. Da click pe Da pentru a autoriza aceasta operatiune. Aceasta permisiune este indispensabila pentru a permite asistentului sa fie la dispozitia instructiunilor tale vocale. Da click apoi pe Turn On Hands Free pentru a activa functionalitatea hands free care permite solicitarea asistentului cu vocea spunand simplu Alexa, urmata de instructiunea respectiva.

Ce poti face pe Alexa cu Windows 10?
Ii poti cere aproape orice acestui asistent vocal, ca si cum ai face-o cu un dispozitiv conectat Amazon Echo. Este posibil sa ceri unele informatii practice precum vremea sau restaurantele din apropiere, sa ai acces la informatii personale precum intalniri importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.