Top alimente anti-celulită pe care ar trebui să le consumi mai des

Dacă ai declarat război deschis celulitei, trebuie să ştii că este nevoie de o întreagă artilerie pentru a o combate. Bineînţeles că trebuie să încerci să te tonifiezi făcând cât mai multă mişcare. Dar asta nu este de ajuns.

Trebuie să încerci să reduci şi celulele adipoase şi să renunţi la felurile de mâncare foarte grase. Dar corpul are nevoie de un minimum de zaharuri, lente în special, de lipide şi de proteine de origine animală sau vegetală. Asta pentru a nu pierde din masa musculară.

Dar în lupta ta contra celulitei, ai nevoie şi de alimente anti-celulită, cu un efect drenant.

Papaya. Este aliatul tău numărul 1. De ce? Deoarece conţine papaină, o enzimă foarte eficientă pentru a elimina celulele adipoase.

Pătrunjelul. Folosind pătrunjel în tot felul de preparate, îţi vei face plinul de vitamina C şi de fier. În plus, are virtuţi depurative şi poate facilita digestia. Iar pentru a elimina celulita, cele mai bune sunt ceaiurile cu pătrunjel.

Avocado. Este unul din cele mai bune alimente cu putinţă pentru organism. Acizii săi graşi sunt foarte beneficiu pentru corp. Este foarte bogat în potasiu, vine cu o senzaţie de saţietate eficientă şi este foarte bogat în fibre, în plus, poate înlocui foarte eficient untul din preparate.

Curcuma. Curcuma este un agent foarte benefic contra celulelor adipoase. Le încetineşte dezvoltarea, încetinind în acelaşi timp efectul zaharurilor ingerate. Este o mirodenie plină de beneficii la fel ca piperul sau scorţişoara care vin cu un plus de savoare pentru orice preparat.

Banana. Este o alegere excelentă pentru a lupta contra celulitei deoarece este foarte bogată în potasiu. Este perfectă pentru micul dejun şi după ce ai depus un efort mai intens.

Lămâia. Te-ai săturat să citeşti peste tot că un pahar cu apă călduţă cu lămâie băut pe stomacul gol este o alegere excelentă pentru sănătate şi formă? Ei bine, aşa este. Lămâia elimină toxinele şi este excelentă în tot felul de preparate.

Care va deveni aliatul tău numărul 1?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.