Top 7 piese vestimentare must have pentru sezonul toamnă-iarnă

Ce mai contează timpul mohorât sau frigul de afară atunci când eşti îmbrăcată cu stil? Care sunt cele mai în vogă piese vestimentare ale noului sezon toamnă –iarnă 2016-2017 care te vor ajuta să faci asta?

Geaca doudune. Cu o lungime midi sau maxi, geaca doudoune este cea mai impozantă şi mai trendy pentru zilele răcoroase de iarnă. Un mic detaliu couture? Se poartă pe umeri.

Piesele vestimentare din piele sau vinil. Toamna şi iarna se anunţă a fi foarte rock and roll pentru cele mai îndrăzneţe dintre voi. Piesele vestimentare din piele arată cel mai bine alături de rochii. Sau rochiile arată cel mai bine alături de o haină din cel mai strălucitor vinil.

Piesele vestimentare cu imprimeu mai wild. Pe pantaloni, sacouri sau bluze, hainele cu acest tip de imprimeu te vor ajuta să îţi exprimi latura mai wild. Motivele zebră sau leopard sunt cele mai frumoase.

Piesele vestimentare cu imprimeu tartan. Imprimeul monocrom tipic scoţian este fără urmă de îndoială cel mai şic imprimeu al noului sezon. Este atemporal, sofisticat şi simplu în acelaşi timp. Te va ajuta să te bucuri de o eleganţă pariziană.

Piesele vestimentare din catifea. Este din nou cea mai trendy şi cea mai versatilă tendinţă. Catifeaua….Nu ai cum să îi rezişti. Va arăta cel mai bine pe rochiile de seara sau pe costumele elegante în nuanţe de mov, de bej sau bleumarin.

Paltonul army, miltary sic. În nuanţe de kaki sau de navy, paltonul ca de ofiţer de armată, cu nasturi aurii trece de la statutul de uniformă la cel mai de preţ aliat de la tine din garderobă. Le va seduce pe siguranţă pe cele care au un look androgin şic.

Umerii asimetrici. Rochiile sau topurile cu umeri asimetrici sunt cele care te vor ajuta să fii cea mai sexy dar şi să te joci cu cele mai frumoase volume între volane şi fundiţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.