Top 3 seriale pe care trebuie să le vezi

Acum câteva zile unul dintre cititorii blogului mi-a trimis un mesaj și m-a întrebat ce seriale-i recomand, fiind și el fan al serialelor, așa că am ajuns la concluzia că ar fii mai ok să scriu aici un articol decât să-i spun doar lui ce seriale recomand pentru că s-ar putea să mai fie și alți pasionați de seriale pe aici care s-ar bucura de recomandările mele. Așadar,

The Mentalist – Avândul ca protagonist pe așa-zisul mentalist Patrick Jane, serialul în sine constă în activitatea pe care o desfășoară grupul de investigatori, dacă putem spune așa, al CBI (California Bureau of Investigation). Ideea e că Patrick Jane, personajul principal, are câteva puteri pe care ceilalți nu le pot înțelege și nu le pot practica, lucru ce-i ajută pe aceștia să găsească mult mai ușor făptașii. Partea interesantă e că dacă-l urmăriți cu atenție vă puteți da seama de o parte din rețeta pe care o aplică Patrick Jane pentru a face unele treburi.

Lie to me – Un serial foarte interesant care, după cum vă puteți da seama și din nume, pe mine m-a ajutat să cunosc mai bine oamenii din jurul meu și să-mi dau cât de cât seama atunci când cineva mă minte. Cu puțină concentrare ajungeți la concluzia că nu e chiar mare lucru să faci diferența între expresia feței unei persoane care minte și a uneia care spune adevărul.

Sons of Anarchy – Serialul are la bază povestea unui renumit club de motocicliști, SONS, și constă în ceea ce fac aceștia de obicei. Jafuri, împuscături, lupte, per-total o poveste foarte interesantă.

Acestea sunt primele 3 seriale, dacă e să o luăm în ordine, pe care le recomand oricărui iubitor de seriale. Partea cea mai importantă e că sunt seriale din care într-adevăr aveți ce învăța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *