Sezonul toamnă-iarnă prejudecăți de lăsat deoparte

Unele fashioniste respectă regulile sau codurile din domeniul modei ca la carte. Dar, totuşi, în noul sezon toamnă –iarnă 2016-2017 trebuie să uiţi unele precepte sau norme din domeniul modei. Iată care sunt prejudecăţile din domeniul modei de care trebuie să uiţi în acest sezon.

Nu poţi purta albul iarna. Da, albul este o culoare mai sensibilă. Dar de ce să nu porţi un total look white chiar şi iarna pentru a scăpa de « unifoma » neagră mult prea banală sau ternă? Un pulover, un palton sau o eşarfă pot fi cea mai bună modalitate de a-ţi ilumina puţin ţinutele. O salopetă în nuanţe de alb reprezintă şicul absolut.

Paietele sunt rezervate doar ţinutelor de sărbătoare. Le poţi purta în ţinutele de zi cu zi dar în mici tuşe. O fustă cu paiete alături de un top negru, o vestă cu paiete alături de o pereche de blugi boyfriend, bascheţii… ai de unde alege atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ţinute puse în valoare de bascheţi.

Sosetele nu se poartă cu sandale sau cu pantofii decupaţi. Dacă vara este gata şi dacă refuzi să laşi deoparte sandalele preferate ale verii, ai la îndemână cea mai bună soluţie- poartă şosete în sandale. Sosete cu volănaşe, cu paiete, din dantelă, cu personaje Disney… Vei fi cea mai frumoasă fashionistă înrăită.

Nu poţi purta dantela iarna. Da, rochiţa din dantelă este perfectă şi pentru sezonul toamnă-iarnă 2016-2017. Alături de o geacă de piele şi de botine vei obţine o alură rock perfectă. Sau alături de o geacă doudoune şi de bascheţi vei fi cea mai urban cool.

Negrul nu se poate purta cu bleumarinul. În realitate, este vorba despre o combinaţie perfectă care funcţionează de minune. Vei obţine un rezultat ultra şic. Un sacou bleumarin purtat peste un top negru este cea mai bună idee. Sunt cele mai bune nuanţe pentru o garderobă mai extravagantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.