OnePlus 7T – data lansării, preț, fișa tehnică

OnePlus 7T a fost dezvaluit joi, 26 septembrie cu ocazia unei conferinte de prezentare in India. Un smartphone care capitalizeaza elementele fundamentale ale predecesorului sau insa ii adauga un ecran de 90 Hz. OnePlus 7T va beneficia de un aparat foto triplu si de performante excelente datorita unui Snapdragon 855+, stocarii UFS 3.0 si unui Android 10.

Data lansarii si pret. Pentru moment, OnePlus nu a oferit nicio informatie cu privire la data lansarii, nici cu privire la pretul in Europa. A avut loc recent un prim eveniment de prezentare oficiala in India. O alta conferinta de lansare este prevazuta pentru Europa pe data de 10 octombrie 2019 la Londra. Pe langa pret si data lansarii, constructorul ne rezerva o multime de alte surprize printre care o versiune 7T Pro.

Ecran de 90 Hz cu retur haptic. Primul atu al acestui telefon nou de la OnePlus este fara indoiala noul sau ecran AMOLED 6,55 inchi. Este putin mai mare decat ecranul lui OnePlus 7 insa pastreaza cam acelasi aspect, cu acelasi breton in forma de picatura de apa, indispensabil pentru selfie-uri. Marginea inferioara pare sa fie putin redusa, o impresie intarita de rezolutia acestui ecran Full HD – 2400X1080 care castiga 60 de pixeli in plus.

Insa esentialul nu este aici: acest ecran este foarte diferit din punct de vedere tehnologic de cel precedent. Propune o rata de refresh de 90 Hz, ceea ce inseamna o fluiditate mai mare si jocuri care confera mai mult realism. Este, in egala masura si mai luminos si este dotat cu tehnologia E3 care diminueaza cu pana la 40% emisiile de lumina albastra, care perturba ritmul somnului conform specialistilor. Ecranul propune si un retur haptic.

Incarcare ultra rapida Warp Charge 30W. Un alt atu al acestui telefon este oferit de autonomie si mai ales de incarcarea rapida Warp Charge 30T. Bateria sa de 3800 mAh se incarca cu 18% mai repede decat cea a lui OnePlus 7. In mai putin de o ora telefonul este incarcat 100%.

Aparat foto. Partea foto este cea mai mare surpriza oferita de OnePlus 7T. Anul acesta OnePlus a adoptat un aranjament format din trei senzori foto – un senzor Sony IMX586 de 48mpx, un teleobiectiv de 12mpx si un senzor unghi ultra larg de 16mpx.

In cazul lui OnePlus 7T avem un smartphone mai fin si mai micut (8,13 mm vs 8,20 mm) si amprenta bretonului a fost redusa pana la 31%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.