Nina Dobrev din Vampire Diaries, se va alătura serialului Riverdale?

Fanii Riverdale vor recunoaste cu siguranta noua fata ce se va alatura urmatorului sezon. Se pare ca, faimoasa, Nina Dobrev, Elena din Vampire Diaries se va alatura si ea castingului. Si zvonurile spun ca ar putea sa fie vorba despre un rol cheie.

Frumoasa Elena din The Vampire Diaries iti lipseste? In acest caz, cu siguranta ca o vei regasi in celebra teen drama la fel de adictiv ca si celebrul serial cu vampiri. Actrita Nina Dobrev va fi cea mai mare surpriza a sezonului cu numarul 5 de la Riverdale.

Daca urmaresti actrita canadiana pe retelele sociale, cu siguranta ca ti-au atras atentia cele mai recente postari sale sale. Actrita apare alaturi de actorii serialului Riverdale, Lily Reinhart, Madeleine Petsch si Camilla Mendes.

Pentru fani, aceasta este o dovada ca actrita se va alatura si ea serialului Riverdale. Actorii sunt in semi-izolare impreuna de cand au reluat filmarile la serial si cel mai adesea sunt vazuti in poze, impreuna in acelasi apartament.

Dar oare ce rol va avea Nina Dobrev in sezonul cu numarul 5 al serialului ? Aceasta este intrrebarea de pe buzele fanilor serialului Riverdale. Raspunsul este unul clar, insa pentru unii, clar va fi iubita lui Jughead.

Cu siguranta ca stiti deja ca sezonul 5 al serialului Riverdale se va reintoarce in timp, acum 5 ani, un procedeu dinamic pentru a dinamiza un serial care nu prea mai are ce spune.

Vom regasi astfel personajele dupa studiile lor de la universitate, cu vietile lor. Veronica de exemplu, va fi casatorita. Si Jughead va fi pe cale sa scrie o carte si isi va duce viata alautri de sotia sa, Jessica, un hipster. Dar oare Nina Dobrev va fi aceasta faimoasa Jessica. Un lucru foarte probabil. Productia a anuntat deja ca va fi vorba despre un guest star celebru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.