La ce să te uiți pe Netflix

Exista cateva filme si seriale la care va puteti uita oricand pe Netflix, acestea fiind alegerea cea mai buna pentru o zi placuta in fata televizorului, pe canapea. Unul dintre serialele la care va puteti uita este La casa de papel – Fabrica de bani. Acesta este un thriller pentru ca ofera o doza foarte mare de suspans. De asemenea, el oferta si o multime de mistere, precum si niste interpretari deosebite. O echipa de sapte oameni, dar si un extern intra in Monetaria de Stat a Spaniei pentru a comite un jaf.

Sunt luati multi ostatici si apar o multime de intrigi. Cu toate acestea, conteaza foarte mult ca atacul respectiv este calculat foarte bine si nimic nu pare negandit. Veti vedea ca veti fi atrasi de cei care jefuiesc si de ceea ce vor avea ei de zis. Veti astepta astfel plecarea cu succes a gastii de hoti din Monetarie, cu bani, dar si fara victime.

Un alt film pe care il puteti urmari pe Netflix este Mr. Smith Goes to Washington. Acesta ar trebui sa fie un exemplu pentru toti, el sugerand lupta unui politician. Imediat ce ajunge la Washigton este uitimit de maretia obiectivelor capitalei si de regulile senatului. El propune un proiect care nu este vazut cu ochi buni de politicienii corupti. El reuseste sa sustina o cauza intr-un discurs la Senat pentru 24 de ore. Acest film arata faptul ca politica poate fi facuta si de oameni cu coloana vertebrala.

Sezonul 1 din Stranger Things este o alta optiune pe care o puteti avea in vedere. Serialul povesteste despre intamplarile a 4 baieti care trec prin diverse situatii, aceste intamplari fiind concentrate in jurul disparitiei lui Will Byers. Filmul nu este doar unul policier, el fiind un amestec de drama adusa de disparitia copilului, dar si de SF si fantastic. Acest mixaj este unul foarte curajos, el tinandu-va in priza timp de opt episoade tensionate.

Going Clear este un documentar care spune multe lucruri despre religiile secrete, dar si scamatoriile religioase a ultimilor 50 de ani. El se bazeaza pe o serie de filmari inedite, dar si de marturiile unor membri ai scientologiei. Scientologia a format o miscare religioasa, dar cu numeroase elemente de fantastic si de masonerie, aceasta comunitate fiind una puternic financiarta, ea detinand control total asupra membrilor ei. Totul este o bula in care intri si din care iesi greu.