Iată ce s-ar putea petrece în sezonul 4 al serialului Stranger Things

Chiar daca Netflix nu a confirmat inca difuzarea sezonului cu numarul 4 al serialului Stranger Things, teoriile cu privire la acest sezon sunt deja numeroase. Si una din ele, postata pe Reddit, pare cea mai valida.

Sezonul 3 al serialului Stranger Things s-a bucurat de un succes imens. Acesta a inregistrat 40 de milioane de vizionari in 4 zile si chiar daca Netflix nu a confirmat inca existenta celui de-al patrulea sezon, numeroase sunt indiciile care ne duc cu gandul la acest lucru. Mai ales ca realizatorii serialului au indicat ideea ca au terminat 4 sau 5 sezoane ale serialului. Teoriile care au fost lansate in jurul sezonului 4 sunt numeroase si una din ele in special a reusit sa atraga atentia internautilor.

Explozia nucleara de la Cernobil in sezonul 4 al Stranger Things?
Daca nu ai avut ocazia sa urmaresti sezonul 3 al serialului Stranger Things trebuie sa stii ca ultima scena din ultimul episod se deruleaza in Rusia, intr-o baza secreta din Kamtchatka. Un prizonier este devorat de catre un Demorgorgon in timp ce un grup de agenti rusi evoca prezenta unui « american » printre prizonierii lor. Numerosi fani ai serialului sunt de parere ca, faptul de a incheia sezonul 3 in Rusia nu este deloc o intamplare si ar fi dovada faptului ca urmarea evenimentelor va fi in stransa legatura cu URSS. Si, mai precis cu explozia nucleara de la Cernobil, explozie ce a avut loc pe data de 26 aprilie 1986.

Explozia de la Cernobil ar fi, dupa parerea utilizatorilor Reddit, ocazia perfecta de a da nastere unor creaturi noi provendind din Upside Down in lumea lui Eleven, Max, Joyce si altii. O rasturnare de situatie care ar constitui scenariul unui posibil sezon 4 al serialului Stranger Things.

Stranger Things, un serial inspirat din fapte reale
O teorie putin cam trasa de par dupa parerea unora – locul nu corespunde cu explozia centralei de la Cernobil si nimeni nu ne garanteaza faptul ca sezonul 4 al serialului se va derula in anul 1986, ceea ce in plus ar fi de prost gust de altfel. Parerea internautilor este ca drama de la Cernobil nu constituie un teren propice unui serial precum Stanger Things.

Evocarea unei explozii nucleare ar fi extrem de posibila totusi, in sezonul 4 al serialului, nu neaparat cea de la Cernobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.