Huami Amazfit GTR (Review)

Xiaomi Huami Amazfit GTR este un ceas inteligent anuntat in luna iulie 2019. Disponibil in versiunile 42 si 47nm, este echipat cu un ecran AMOLED, un cardiofrecventiometru, un GPS si o compatibilitate bluetooth 5.0.

In China, Huami se ocupa pentru Xiaomi de obiectele inteligente. Si, ultimul sau ceas inteligent, Amazfit GTR este departe de a trece neobservat. Insa care sunt motivele? Raspunsul in acest review.

Design. Inca de la deschiderea cutiei trebuie sa recunoastem ca Huami Amazfit face impresie foarte buna. Daca ne uitam de mai aproape constatam ca are o carcasa realizata din cele mai delicate materiale, cu curbe clasice si o alura distinsa de aceea este destul de dificil sa ii reprosam ceva din punct de vedere stilistic. Sobrietatea sa este un avantaj deoarece se asorteaza fara probleme la o multime de tinute.

Cadranul ceasului este echipat cu doua butoane in partea dreapta. Primul, incercuit cu rosu, este butonul de deblocare si de reintoarcere la home page. Al doilea este configurabil dupa bunul plac al utilizatorului pentru a lansa o functionalitate precisa a ceasului intr-un singur click.

De notat este faptul ca ceasul este certificat 5ATM ceea ce promite o rezistenta de pana la 50 de metri adancime in apa.

Ecran. Amazfit GTR dispune de un ecran de 1,39 inchi AMOLED cu o rezolutie de 326ppp, protejat de sticla Corning Gorilla Glass.

Software. Ceasul Amazfit GTR beneficiaza de un OS proprietar dezvoltat de Huami, o ramura Xiaomi. In termeni de functionalitate regasim marii clasici – urmarirea activitatii sportive, senzor de ritm cardiac, alarma, controlul muzicii, totul este prezent. In termeni de navigare, trebuie sa glisezi in sus sau in jos, in dreapta sau in stanga pentru a naviga in diversele elemente ale interfetei. Interfata nu este atat de reusita.

Autonomie. Xiaomi promite o autonomie de 24 de ore. Dar daca configurezi ceasul, adica alegi sa afisezi toate notificarile si ritmul cardiac sa fie afisat odata la 30 de minute, cu siguranta autonomia scade.

Pret si data lansarii. Huami Amazfit GTR este disponibil doar pentru import pentru moment, in versiune 42 sau 47 nm. Este vandut la un pret de aproximativ 150 de euro.

Amzfit GTR este un ceas inteligent dedicat activitatilor sportive si nu numai, extrem de accesibil, fara sa faca sacrificii aparente. Bine conceput, ieftin si sobru din punct de vedere estetic, facilitatea de configurare si de utilizare se aliaza unei autonomii cu adevarat excelente ceea ce face din el un excelent partener in viata de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.