Eterna și fascinanta Grecie – motive să o vizitezi

Una dintre principalele atractii pentru turistii din toata lumea o reprezinta fascinanta Grecie. Insulele micute, apa limpede si plajele lungi nu fac altceva decat sa starneasca adevarate emotii in sufletele celor care decid sa paseasca pe pamant elen.

Grecia este una dintre putinele tari incarcata cu mii de ani de istorie, cu o cultura vibranta si cu niste traditii care se pastreaza cu sfintenie pana in prezent.

Cei care isi doresc sa descopere o parte din zona insulara a Greciei nu trebuie sa rateze o vizita in Creta. Aceasta este fara doar si poate una dintre cele mai mari insule, cu plaje largi si nisipi fin. Mancarea este de-a dreptul savuroasa si extrem de sanatoasa. Preparatele pe baza de peste sunt printre cele mai cautate, iar salatele specifice zonei incanta papilele gustative ale turistilor.

Lefkada este un adevarat paradis datorita peisajelor, dar mai ales datorita nuantei apei. Asezarile istorice reprezinta un punct de atractie pe insula asa ca trebuie vizitate pentru o mai buna cunoastere a istoriei acestei zone.

Maslinii infloriti asezati de- a lungul drumului principal incanta privirile si indeamna la visare. In plus, mirosul emanat de numeroasele flori plantate in gradinile elenilor ii imbie pe turisti motiv pentru care cei mai multi dintre ei revin an de an in Grecia.

Corfu este una dintre destinatile exclusiviste, insula fiind cea mai scumpa. Preturile sunt foarte ridicate, insa calitatea serviciilor si frumusetea locurilor compenseaza in totalitate. Turistii au la dispozitie atat statiuni linistite unde se pot relaxa, dar si adevarate zone ale distractiei unde petrecerea tine pana in zori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *