Despre filmul Avengers: Infinity War și următorul film din 2019!

Un film mult asteptat pe marile ecrane, dar cu o poveste complet diferita, asta ne prezinta Avengers de aceasta data. De ce spun ca e difert? Pentru ca de data aceasta vom vedea povestea prin ochii raufacatorului, mai exact ochii lui Thanos.

Probail veti fii curiosi cine este Thanos, ei bine daca ati fost atenti la ultimul film, Avengers: Age of Ultron, veti observa ca la finalul acestuia, raufacatorul isi face aparitia, lasandu-ne cu o gramada de intrebari pentru acest personaj nou.

Thanos nu este la prima aparitia si pentru pasionatii de reviste cu super-eroi, deoarece acolo acesta are ceva vechime, iar cei de la Marvel, reusesc totusi sa il aduca intr-un mod nou si foarte explicit. Spun explicit deoarece povestea acestuia este readusa la viata, aproape la fel cu cea din benzinele desenate, lucru care este destul de dificil pentru creatorii acestui film din cauza timpului pe care il au la dispozitie, mai exact 2 ore si 30 de minute.

Acum ca am vorbit despre provenienta lui Thanos, hai sa povestim si despre incadrarea acestui film. Regizorii s-au hotaratca de aceasta data sa modifice putin povestea filmului, mai exact sa il vedem povestit prin ochii lui Thanos, lucru total nou in lumea Marvel si putem spune ca destul de curajos, deoarece este foarte dificil sa iei o asemenea decizie si poate fii periculos datorita audientei careia s-ar putea sa ii  placa la nebunie sau s ail urasca in aceeasi masura.

Felul in care au resit sa faca placuta aceasta poveste este datorat si multimii de personaje care a fost adusa si totodata restrangerea lor in anumite grupuri.  Aproape toti eroii Marvel au fost adusi de aceasta data in Avengers, facand o absoluta debandata in mintile noastre si in acelasi timp facandu-ne sa ne dorim mai mult sa il vedem.

Dupa cum suntem invatati de cei de la ”Marvel”, putem observa ca si de aceasta data, atentia la detalii nu a fost trecuta cu vederea si la capitolul personaje, nu au fost aduse doar cele positive ci si cele negative intr-un numar destul de mare putem spune.

La fel ca in orice film cu super-eroi, nu se poate ca binele sa nu invinga, astfel ca cei de la Marvel nu au iesit din tipar nici de aceasta data, dar ne lasa un mic indiciu pentru urmatorul film la sfarsitul acestuia.

Norocul nostrum putem spune, este ca de aceasta data asteptarea va fii mai mica, cu mult mai mica decat de obicei, deorece Avengers 4 este anuntat cu lansarea undeva la inceputul lunii mai 2019, dar inca nu am primit nici o data exacta.