De ce să te uiți la Resident Alien? Câteva motive

In timp ce astromobilul Perseverance exploreaza planeta Marte, o noua comoara de devorat isi face si ea aparitia pe SYFY. Este vorba despre Resident Alien. Un savant amestec de comedie si de SF, putin intre E.T., Twin Peaks si Men in Black, unde il vom regasi pe Alan Tudyk, intr-un serial mai delirant ca niciodata.

Cu siguranta ca noul tau extraterestru preferat este deja printre noi….

Pamantul in pericol. Resident Alien, noul serial SYFY este povestea unui extraterestru plecat pentru a indeplini o misiune pe Marte. O misiune care pare simpla, dar care nu este deloc simpatica. Sa distruga Pamantul. Doar ca vasul sau spatial se crapa si dupa cateva saptamani de ratacire, creatura care nu este atat de infricosatoare ca si un extraterestru ajunge la Patience, in Colorado si va incerca sa ramana incognito. Pentru asta, ia corpul doctorului Harry Vanderspeigle, un barbat care traieste singur intr-o casa frumoasa pe malul lacului.

Poate sa fie acoperirea ideala? Nu chiar. Intr-o zi, este descoperit de politie. Medicul din oras este gasit mort si au nevoie de el pentru a-l duce la autopsie si eventual, sa ii ia locul.

Dar avem o problema. Extraterestul nostru nu stie deloc cum sa comporte cu cei din jur si interactiunile sale cu oamenii sunt destul de complicate.

Resident Alien este un serial plin de suspans, care ne duce cu gandul si la un serial politist mai degraba decat la un serial SF. Totul asezonat cu foarte multa comedie si umor negru care ne duce cu gandul si la Rick and Morty. Cel mai interesant lucru- felul in care un extraterestru va incerca sa inteleaga complexitatea raporturilor sociale si comportamentele umane. Din pacate pentru el, va avea parte de o gramada de surprize. Spectatorii la fel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.