Corsica: cele mai frumoase plaje de pe coasta orientală

Această parte a litoralului este extrem de diferită față de restul insulei. Vei găsi aici plaje numeroase, mai puțin frecventate însă superbe. De la Casinca, la coasta Nacres, iată care sunt cele mai frumoase plaje de pe coasta orientală.

Casinca
Plaja Cap Sud este o plajă cu nisip fin situată la câțiva kilometri distanță de aeroportul Bastia Poretta, perfectă pentru relaxare imediat după coborârea din avion. Sudul plajei este mai calm.

Plaja Mucchiatana. Dune, copaci de eucalipt și ienuperi conferă acestei plaje o latură mai sălbatică, o veritabilă rezervă naturală. Frumusețea unică a peisajului din acest peisaj magnific îți oferă clipe magice.

Plaja Anghione. Principalul atu al acestei plaje este satul său de vacanță. Dedicată relaxării, plaja Anghione reprezintă un loc ideal pentru a profita din plin de un sejur de vis. Sălbatică și familială totodată, plaja Anghione va fi pe placul tuturor celor care vor să petreacă o vacanță de neuitat.

Costa Verde
Plaja Moriane este una din cele mai frecventate de pe coasta orientală. Vei găsi aici restaurante numeroase și o mulțime de facilități printre nisip fin și pietriș. Un loc ideal pentru a profita de o mare calmă, pentru a profita de sporturile nautice datorită Aquaparcului situat în apropiere.

Plaja Prunette este o plajă lungă de nisip fin și auriu. Aici, câteva activități nautice îi așteaptă pe turiști. Restaurantele îi așteaptă pe turiști pentru a lua prânzul și cina direct pe nisip.

Coasta Nacres
Plaja Scaffa Rossa este o plajă situată la 10 minute de centrul orașului Solenzara. Turiștii pot profita de stațiunea balneară Sari și de numeroasele instalații rezervate relaxării.

Plaja Canella este o plajă delicată și protejată. Dacă ajungi aici în perioada potrivită (martie-iunie), vei fi întâmpinat de o mulțime de flori de culoarea violet. Un spațiu protejat și fermecător. Plaja este ideală pentru copii.

Plaja Fautea este, în realitate, constituită din două plaje: o curbă lungă de 200m, magnifică și frecventată de turiști și localnici și una mai mică frecventată de clienții campingului din apropiere. Ideală pentru familii deoarece aici apa nu este adâncă.

Un comentariu la „Corsica: cele mai frumoase plaje de pe coasta orientală

  1. Paths of Glory Watchseries

    E regizat destul de neomogen, unele scene sunt chiar slabute, insa finalul e superb. Mi-a placut si atmosfera si imagine. Ideea in sine e simpla, dar are impact. Recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.