Cele mai romantice insule din Caraibe

Vrei sa vizitezi alaturi de partenerul tau cele mai romantice insule pentru a va bucura de un sejur de vis? In acest caz, trebuie sa ajungi prin Caraibe, pentru a descoperi cele mai romantice insule de aici.

Anguilla. Aceasta insula propune vizitatorilor sai mai multe statiuni de lux, plaje cu nisip fainos si o bucatarie distincta.

Antigua. Aici am putea spune ca exista cate o plaja pentru fiecare zi a anului. In ceea ce priveste cazarea, chiar ai de unde alege, pentru toate gusturile, locuri foarte romantice. Apusurile de soare sunt aici superbe.

Cat Island. Daca esti in cautarea unei escapade intr-un mediu natural, aceasta insula cu nisip roz este cea mai buna alegere. Plaja Pink Sand Beach are o lungime de aproape 13 km.

Cuba. Turistii vin aici pentru plaja si soare, dar si pentru cultura. De la jazz-ul afro-cuban trecand si prin cluburile de noapte de la La Havane, Cuba stie cum sa isi primesca vizitatorii.

Curaçao. Arhitectura de aici te va fermeca cu siguranta. Insula cu 40 de plaje si cu 40 de personalitati. Daca iti place sa te distrezi, trebuie sa stii ca aici se organizeaza numeroase petreceri sau serate pe plaja.

Greeen Turtle Cay. Aceasta insula are un nume dat de testoasele de mare care traiesc aici. Vei aprecia cu siguranta arhitectura de aici in stilul Noii Anglii, dar si magnificele sale plaje.

Jamaica. Iata o destinatie culturala minunata din Jamaica. Numeroase activitati de tot felul sunt propuse aici iar mancarea este cu adevarat excelenta.

Nevis. Nevis este o insula rustica cu un nisip in nuante de auriu. Pe plantatiile indepartate conacele magnifice isi asteapta vizitatorii pentru a lua masa sau a petrece noaptea.

Porto Rico. Cu cele 500 de carnavaluri ale sale, Porto Rico stie cum sa petreaca. In plus, pentru cei mai aventurosi dintre voi, El Yunque si padurile sale tropicale propune drumetii cu adevarat originale.

Santa Lucia. Munti impresionanti, satucuri fermecatoare de pescari, plaje ascunse, aceasta insula ofera cele mai frumoase peisaje din Caraibe.

Saint Martin/Sint Maarten. O insula, 2 tari, 2 nume, 2 culturi. Cu plajele sale magnifice si cu noptile sale animate, aceasta insula te va fermeca fara doar si poate.

St. Kitts. Timpul pare ca sta in loc aici. Vei gasi hoteluri sofisticate, dar sunt propuse si o multime de excursii romantice, care ii vor incanta cu siguranta pe indragostiti.

Pe care o vei alege?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.