Cele mai frumoase seriale fantastice pentru fanii Shadow and Bone

Puteri magice, un univers fantastic foarte bine construit, o eroina badass si un antagonist seducator… iata care sunt ingredientele reusitei serialului Netflix Shadow and Bone. Nu te-ai saturat insa de cele 8 episoade ale celebrei saga Grisha? Iata in acest caz alte seriale fantastice pe care trebuie sa le descoperi.

Cursed. In iulie 2020, a aparut acest serial pe Netflix. La fel ca si Shadow and Bone, este adaptarea unui roman fantasy, scris de Tom Wheeler si ilustrat de Frank Miller. Aici ni se spune povestea lui Nimue, o femeie dotata cu puteri magice care trebuie sa devina Doamna Lacului. Katherine Langford are rolul rebelei. Si la fel ca si Alina, eroina trebuie sa treaca prin numeroase probe, un fel de ritual al trecerii la varsta adulta.

Tribes of Europa. Intr-o Europa fictiva, care a ajuns sa fie haos, triburile individuale se lupta pentru a domina teritoriul. In acest context, Liv si Kiano se regasesc in mijlocul unui conflict periculos intre patru clanuri rivale. Este un serial fantasy, SF si distopic foarte interesant.

The Witcher. Un vanator de monstri, o vrajitoare si o printesa misterioasa sunt toti trei legati de destin. Serialul se desfasoara intr-un decor medieval fictiv si a sedus o multime de oameni, in ciuda unui univers foarte complex si a unei cronologii foarte derutante.

Shadowhunters. Inca mai vrei magie si eroine badass? Acest serial este destinat mai ales adolescentilor si ne prezinta o tanara femeie provenita dintr-o lunga descendenta de vanatori de creaturi supranaturale. Parcursul lui Clary este similar cu cel al Alinei deoarece existenta lor este data peste cap atunci cand descopera ca au puteri magice.

Irregulars of Bakker Street. Strengarii care trebuie sa caute indicii pentru celebrul detectiv londonez trebuie sa faca fata unei umbre amenintatoare care se abate asupra orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *