Ce aduce nou Xiaomi Redmi Note 7 Pro

Noul telefon Xiaomi Redmi este solutia perfecta pentru o persoana care obisnuieste sa faca selfie-uri pline de detalii. Acest telefon a fost abia lansat, Redmi Note 7 Pro fiind un telefon construit in jurul unui Snapdragon 675. El vine echipat cu o camera de 48 de megapixeli, iar memoria sa interna este de 128GB. In cazul in care optati pentru versiunea standard de Redmi Note, atunci veti face compromisul de a utiliza o camera principala de doar 12 megapixeli.

Din punctul de vedere al SoC-ului, Redmi Note 7 Pro este conectat la o viteza de 2 GHz, el avand si un chipset grafic Adreno 612. Camera principala a acestui telefon se bucura de un senzor IMX586 de la Sony, acest seonzor fiind unul mult mai bun decat senzorul Samsung GM1 din versiunea standard. Selfie-urile sunt facute la 13 megapixeli, optiunea HDR fiind si ea disponibila.

In acelasi timp, acest telefon va va da ocazia sa filmati in Full HD. In functie de bugetul pe care il aveti disponibil, puteti cumpara un telefon cu 4GB RAM si 64GB de memorie interna. De asemenea, puteti opta si pentru optiunea de 6GB RAM si 128GB memorie interna. Folosindu-va de slot-ul microSD, veti putea sa va extindeti spatiul mai mult, in functie de posibilitati.

Seonzorul de 48 de megapixeli este deja intalnit pe multe telefoane in ziua de azi, de aceea el este optiunea perfecta pentru o persoana care doreste sa-si faca selfie-uri cat mai des. Honor V20 este unul dintre telefoanele pe care gasim acest senzor, el fiind indragit pentru acuratetea cu care reuseste sa faca niste poze reusite.

Acumulatorul este unul de 4000 mAH, iar panoul cu rame subtiri are o diagonala de 6.3 inch. Atunci cand vorbim despre incercare, acest telefon se incarca foarte rapid, incarcarea efectuandu-se la 10W, tehnologia caracteristica acestei incarcari fiind cea QuickCharge 4.

Atat fata, cat si spatele telefonului este acoperita de sticla de tip Gorilla Glass 5. Acest telefon vine in mai multe versiuni de culoare, aceste culori adaptandu-se preferintelor utilizatorilor. Veti putea astfel alege intre Nebula Red, Neptune Blue sau Space Black. Pentru doar 175 de euro veti putea sa achizitionatii versiunea de 4GB si 64GB.

Daca veti opta pentru o versiune mai spatioasa, atunci puteti alege versiunea de 6GB RAM si 128GB memorie pentru 210 euro. Acest telefon este in momentul de fata unul indragit pentru caracteristicile sale foarte interesante.