Bătălia epică din Game of Thrones a fost filmată în 55 de zile

Ni se pregateste o batalie epica ce va incheia seria Game of Thrones, aceasta batalie fiind filmata in 55 de zile. Unul dintre actorii care a participat la aceste filmari a fost Iain Glen, el interpretandu-l pe Ser Jorah Mormont. Acesta a spus ca scena cu batalia a fost una dintre cele mai neplacute lucruri pe care le-a facut de cand este actor pentru acest serial.

Mai sunt doar 40 de zile pana cand noul sezon din Game of Thrones va aparea, iar realizatorii serialului au tinut secrete toate detaliile despre marea ciocnire care va avea loc in ultimul sezon. Fanii inca mai elaboreaza teorii despre cine va urca ultimul pe Tronul de Fier.

Un lucru este sigur si anume ca serialul se va incheia cu o batalie uriasa, ea intinzandu-se pe yoy parcursul episodului final. Potrivit EntertainmentWeekly, intreaga lupta va consta in aproape 90 de minute, toti eroii serialului unindu-se pentru a-l infrange pe „Regele Noptii” la Winterfell.

Din ce se stie pana acum, acesta ar trebui sa fie cel mai lung segment de lupta continua filmat vreodata. Filmarile pentru acest segment au durat 55 de zile, fata de cele 26 de zile cat au fost nevoie pentru „Battle of the Bastards”. Lupta pe care o vom vedea in ultimul episod a fost filmata pe un ger cumplit, ea desfasurandu-se in mare parte pe timp de noapte.

Actorul Iain Glen a spus ca aceasta a fost cea mai grea parte a filmarilor, ei fiind nevoiti sa treaca prin acest test ingrozitor, culcandu-se abia la ora 7 dimineata. Atunci cand actorii se treazeau, erau atat de terminati incat nu mai puteau face nimic, dar cu toate acestea o luau de la capat pentru a filma o noua scena.

Mai multi actori s-au plans de aceasta scena pentru ca a fost una foarte grea de facut, mai ales datorita faptului ca a fost filmata si noaptea. Ei sunt de parere ca aceasta experienta a fost una neplacuta. Maisie Williams, actrita care o joaca pe Arya Stark a spus despre aceasta lupta ca a fost o mare provocare pentru ca noapte, dupa noapte trebuiau sa filmeze scene noi.

Chiar si Rory McCann, cel care l-a jucat pe The Hound a spus ca se roaga sa nu mai fie nevoit sa faca acest lucru vreodata. Ultimul sezon din Game of Thrones se va lansa pe 14 aprilie. Pana atunci, mai sunt doar 40 de ziel de asteptare.