Avengers Endgame depășește filmul Avatar și devine cel mai mare succes

Filmul cu supereroi a devenit in week-endul ce tocmai a trecut- 20-21 iulie, cel mai rentabil film din toate timpurile. Cu nu mai putin de 2, 4830 de miliarde de euro conform cifrelor furnizate de specialistii Box Office Mojo. Si astfel, devine cel mai rentabil film din toata istoria. Profitand de Comic-Con, care s-a desfasurat in acest week-end si care s-a tinut la San Diego, Kevin Feige, patronul studiourilor Marvel a oficializat acest record. S-a permis deci accelerarea ritmului in mod drastic si a permis lumii Marvel sa isi atinga scopurile. De notat ca noua versiune chiar era indispensabila.

Productia studiourilor Marvel, depaseste astfel, un alt mare succes, filmul « Avatar », a lui James Cameron, care detinea recordul inca din anul 2009, cu 2, 788 miliarde de dolari.

« Bineinteles, chiar si la un deceniu dupa, impactul filmului Avatar a lui James Cameron, ramane mai puternic ca niciodata, si incredibila performanta a acestor doua titluri este o noua dovada a importantei filmelor care atinge sau care impresioneaza lumea si care ii aduna intr-o experienta comuna », a declarat Alan Horn de la Disney, intr-un comunicat pentru THR. « Talentatii cineasti din spatele acestor lumi inca mai au multe de spus si de demonstrat si suntem foarte nerabdatori sa descoperim ceea ce ne rezerva Marvel Comics Universe si Pandora pentru viitor ».

Filmul fratilor Joe si Anthony Russo, un blockbuster cu supereroi, a aparut pe marele ecran in 24 aprilie. In timp ce Thanos a decimat jumtate din umanitate, echipa de supereroi Avengers incearca sa salveze ce a mai ramas din lume, cu ajutorul Capitanului Marvel.

Iar la sfarsitul lunii iunie, filmul a fost relansat si readus in atentia fanilor, propunand o noua versiune a filmulu, marit cu o « scena care a ramas neterminata ». O scena care a fost suprimata din versiunea originala si un videoclip de introducere al realizatorului Anthony Russo.

Expertii prevad un viitor superb pentru filmul Avengers. Conform site-ului specializat, Exhibitor Relations, nu mai putin de 96% dintre spectatori il adora. Acest lucru se datoreaza, fara doar si poate, luptelor sale spectaculoase, efectelor sale speciale, dar si distributiei sale- Robert Downey JR., Chirs Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlet Johansson, Bradley Cooper si Josh Brolin.

Dar aparitiile celor doua parti urmatoare ale filmului Avatar, prevazute pentru 2021 si pentru 2027 s-ar putea sa schimbe putin lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.